ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η «ΜΙΚΡΗ» ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΡΟΥΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

explosion-139433_640

Η «ΜΙΚΡΗ» ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΡΟΥΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Προειδοποίηση του Bill Holter


Σημαντικός ο ρόλος της Ελλάδας στις επερχόμενες εξελίξεις… Ο μήνας Ιούνιος θα αποκαλύψει τι μέλει γενέσθαι στην Παγκόσμια Οικονομία, αφού αναμένεται να παρθεί και να αποφασιστεί η τελική συμφωνία για το Ελληνικό ζήτημα.. Η «μικρή» Ελλάδα είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Ο πρώτος και πιο προφανής, είναι πως αποτελεί επικρουστήρα για την αγορά παραγώγων. Μια ελληνική χρεοκοπία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεμονωμένη περίπτωση, επειδή μια σειρά από αποτυχίες θα ακολουθήσει αμέσως. Οικονομικά, η Ελλάδα μπορεί να διαλύσει από μόνη της το Δυτικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.
Ο δεύτερος λόγος: Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, Τι θα κάνουν όταν οι τρέχουσες οικονομικές και χρηματοπιστωτικές κυρώσεις για τη Ρωσία εξαντληθούν; Θα ψηφίσουν για να επεκτείνουν τις κυρώσεις ή θα ψηφίσουν για το δικό τους συμφέρον εις βάρος τους; Ή, θα δεχθούν οικονομική βοήθεια και θα υπάρξει ροή μετρητών από τον προτεινόμενο αγωγό φυσικού αερίου; Ένα μικρότερο ερώτημα είναι, τι θα συμβεί με το καθεστώς τους στην ΕΕ; Θα παραιηθούν, θα εκδιωχθούν ή θα παραμείνουν ως το μαύρο πρόβατο σε μια βρώμικη οικογένεια;
Αυτά τα ερωτήματα προκύπτουν ενώ αναφέρεται πως Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα στις 5 Ιουνίου. Έχουν ήδη παρθεί χρήματα από τα συνταξιοδοτικά ταμεία και από τις τοπικές υπηρεσίες. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι εξελίξεις με τις κυρώσεις στη Ρωσία, που ολοκληρώνονται τον Ιούνιο, ο οποίος αποτελεί έναν πολύ κομβικό μήνα!
[hellasforce.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου